نحوه پرداخت دیه به چه نحو می باشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱,۲۱۱ #11037829

با سلام
رای دادگاه امده که بابت شکستگی بینی و کبودی و ارش که دیه تعیین کرده است و مهلت دیه را یکسال قمری نامبرده است و بیست رو تجدید نظر وقت داده یه سوال داشتم!!!!
ایا بعد۲۰ روز تجدید نظر دیه را میدهند؟
ایا متهم میتواند یکسال ازادنه برای خود بچرخد و اخر سال دیه راا پرداخت کند؟؟؟
بعد از رای دادگاه ک دیه را تایین کرده نیازی هست ب دادگاه بروم؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یکسال پس از زمان وقوع آسیب بایستی دیه را بپردازند و تا آن زمان نمیتوانید حکم را اجرا بگذارید و اعتراض متهم تاثیری ندارد .

سلام
چنانچه متهم در مهلت اعتراض نکند رای قطعی و پرونده به اجرای احکام می روند متهم نمی تواند دیه شما را پرداخت نکند چرا که در این صورت ضامن او باید بجایش دیه را پرداخت کند یا حکم جلب او صادر می شود

سلام
بهرحال تا یکسال از زمان قطعیت رای مهلت پرداخت دیه شماست و محکوم علیه میتونه درفرجه این مدت دیه رو پرداخت کنه

با سلام با قطعیت حکم دیه را به شما میدهند.. یعنی ۲۰ روز فرصت اعتراض و تجدید نظر خواهی دارند که با اعتراض ایشان پرونده به دادگاه تجدیدنظر استان میرود بعد از رسیدگی مجدد در این دادگاه حکم قطعی شده و به اجرای احکام دادگاه بدوی عودت داده میشود و شما آنگاه حق دارید ریه را از ایشان اخذ کنید و در صورت عدم پرداخت اموال ایشان را توقیف و یا ایشان را جلب نمایید. منظور از یکسال قمری یکسال از زمان وقوع حادثه است.

سلام دوست عزیز
بعد از اینکه رای قطعی شد شما درخواست اجر بدهید تا پرونده به اجرای احکام برود و به محض تشکیل پرونده اجرای برای او ابلاغ می رود که بیاد دیه را پرداخت کند

با سلام
پس از اینکه رای تایید شد توسط اجرای احکام کیفری برایشان ابلاغیه ارسال می شودو در صورت امتناع ایشان حکم جلب ایشان صادر می گردد و ایشان یکسال قمری از زمان وقوع جرم فرصت پرداخت دیه فوق را دارد

با سلام
مطابق قانون می بایست حداکثر ظرف یک سال پرداخت نمایند و در این مدت ازاد می باشند اما اگر به هر طریقی پرداخت نکنند بعد از یکسال می توانید جلب ایشان رابگیرید در این مدت یکسال می توانید ایشان را ممنوع الخروج نمایید