مالیات بر ارث چه میزان است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۶ #11035396

سلام. پدر من یک خانه به ارزش ۷۰۰ میلیون و حدود ۱۰۰ میلیون سپرده دارند. مالیات بر ارث چقدر می شود و کی ملزم به پرداخت می شود؟ ایشان سال ۹۸ فوت کرده اند.

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معدل ۷/۵ درصد ارزش منطقه ای ملک اخذ خواهد شد

سلام
میزان مالیات در خصوص قیمت ملک ۷.۵درصد قیمت منطقه ای
در خصوص سپرده ۳درصد حسابهای بانکی ایت

اداره دارایی بر اساس قیمت منطقه بندی نه قیمت واقعی مالیات را تعیین می کند

سلام
یک خانه به ارزش ۷۰۰ میلیون /////۷/۵ درصد ارزش معاملاتی ملک مشمول مالیات میشه
کی ملزم به پرداخت می شود؟
ظرف مدت ۶ ماه پس از درگذشت فرد متوفی به سازمان امور مالیات رجوع کرده و اموال و بدهی‌های آن شخص را گزارش نمایند
بدین ترتیب، پس از تشکیل پرونده متوفی، گواهینامه تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارث صادر و به ورثه داده می شود. این گواهینامه یکی از مدارک لازم برای درخواست گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف می باشد. در این گواهی، اسامی وراث قانونی اعلام و میزان سهم الارث هر یک از آنها مشخص می گردد.
پس از تکمیل اظهارنامه، کلیه اموال منقول و غیرمنقول متوفی به نرخ روز توسط ماموران تشخیص مالیات قیمت گذاری می شوند و کلیه بدهی های متوفی مانند وام ها، مهریه و غیره از آن کسر می شود. پس از آن با توجه به سهم الارث هر یک از وراث مالیات بر ارث به نسبت محاسبه می شود.
حدود ۱۰۰ میلیون سپرده دارند///
مالیات بر ارث حساب های بانکی ۳ درصد می باشد یعنی ۳ درصد کل حساب بانکی