الان که قرار منع تعقیب قطعی شده به این معنی هست که مبایعه نامه تتفیذ شده و خریدار اول میتونه بابت گرفتن پولش به فروشنده رجوع کنه یا طرح دعوی بکنه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۶۹ #11025801

سلام شخصی به عنوان موکل همسر خود اپارتمان همسر خود را به شخص دیگری واگذار نموده بعد از مدتی اپارتمان را وکالتا به نام شخص دیگری انتقال میدهد و شخص هم سند قطعی را به نام خود منتقل میکند طرف اول شکایت میکند وکیل فروشنده ادعا میکند که امضا توسط املاک جعل شده بعد از مدتی طولانی بازپرس قراز منع تعقیب در مورد جعل صادر نموده و قرار قطعی میگردد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید طرح دعوی حقوقی نمایید و پیگیر شوید .

سلام با توجه به نظر بازپرس جرمی واقع نشده است.

باسلام
از طریق حقوقی پیگیری بفرمایید.

با احترام میتوانید از طریق حقوقی پیگیری نمایید

چنانچه سند بنام خریدار دوم صادر شده باشد مطابق با قوانین ثبت و ایینامه اجرای مفاد اسناد رسمی ولو با اثبات موضوع و تقدم تاریخ معامله اول ، امکان ابطال و اصلاح سند وجود ندارد . برای خریدار اول در صورت اثبات موضوع حق رجوع به فروشنده جهت جبران ضرر و ثمن پرداختی وجود دارد. البته با توجه به عدم اطلاع از جزییات پرونده پاسخ کلی می باشد .
موفق باشید

با رد شکایت جعل ، معامله صحیح بوده و نافذ است .

امکان تقدیم دادخواست در خصوص اعتبار قرارداد وجود دارد.