بدون اطلاع گوشی سرقتی خریدم، چگونه از خود رفع اتهام نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۷ #11024383

احضاریه از دادگاه اومده که سیم کارتم توی گوشی سرقتیه من گوشی رو دوماه پیش با کارتن و فاکتور خریدم الان چجوری از خودم رفع اتهام کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارایه کارتون و گوشی امکان رفع اتهام از شما وجود دارد

سلام میتوانید به ارایه فاکتور و معرفی فروشنده اقدام به دفاع از خود نمایید

اگر با قیمت واقعی خریداری کرده باشید کار شما برای اثبات اسان خواهد بود

آدرس و مشخصات فروشنده را اعلام و ازخود رفع اتهام کنید

با ارائه فاکتور و کارتن گوشی و معرفی فروشنده میتوانید از خود رفع اتهام نمایید

سلام.با در دست داشتن فاکتور و کارتن ثابت کنید که به قیمت واقعی خریداری کرده اید و هیچ سو نیتی نداشته اید

درودبرشما
شماره IEMI گوشی رو با کارتن چک کنید ،اگر تفاوتی نداشت با خیال راحت برید دادسرا و تحویل قاضی بدید