سند نزدن خودرو توسط مالک موجب ابطال معامله است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۲ #11023055

سلام خسته نباشید. من دوسال پیش یک ۲۰۶ خریدم و پولش رو هم تمام و کمال پرداخت کردم ولی هنوز نتونستم سند بزنم و هر چی هم ک با مالک تماس میگیرم موفق نمیشم. باید چیکار کنم . ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
الزام به انتقال سند رسمی و اثبات مالکیت مطرح نمایید .

سلام چنانچه قولنامه خرید دارید باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید . اگر هم قولنامه ندارید باید دادخواست اثبات وقوع بیع مستند به رسیدهای پرداخت ثمن و الزام به فک پلاک و الزا به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید . بهتر است که به یک وکیل وکالت دهید .

سلام ممنون
سوال شما به صورت ناقص مطرح شده است
ولی در صورتی که وکالتنامه از فروشنده دارید نسبت به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی اقدام کنید
در صورتی که مبایعه نامه (قولنامه یا بیع نامه) دستنویس دارید باید دعوی الزام به تنظیم سند رسمی اقامه کنید

اگر هیچکدام از موارد فوق را ندارید با در دست داشتن کلیه مدارک موجود به یک وکیل مراجعه کنید