آیا خط موبایل دارایی قابل توقیف هست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۰۳ #11022429

با سلام
من حکم توقیف اموال شخص کلاهبرداری را گرفتم
اما ایشان تمام اموالش رو به نام اشخاص دیگه ای کرده و فقط موبایلش به نام خودش هست
کارمند اجرای احکام گفت مصادره موبایل بی فایده هستش چون خط دراختیار اون شخص میمونه و من هر ماه باید قبض تلفنش رو پرداخت کنم
میخواستم ببینم آیا این موضوع درسته؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قابل توقیف می باشد.

سلام و ارادت سیم کارتی که دارای ارزش زیادی است خارج از شمول مستثنیات دین می شود و قابل توقیف است و به مزایده گذاشته خواهد شد.

"با سلام"
بلی قابلیت توقیف نافذ است

سیم کارت هم از اموال فرد محسوب شده و قابل توقیف است و پس از صدور حکم و محکومیت خوانده به مزایده گزاشته می شود

بنام خدا
با سلام
هرچیزی که دارای ماهیت باشد به عبارتی ارزش مثلا خرید و فروش و ازش مالی داشته باشد که سیم کارت هم الخصوص بعضی سیم کارتها گران قیمت بسیار ارزشمند هستند./ و در رابطه به بحث توقیف بله شما میتوانید درخواست خود را به محکمه درخواست فرمائید تا وفق قوانین رای شایسته صادر گردد.'/

با شایسته ترین احترامات

خط موبایل هم مثل هر مال دیگری قابل توقیف است و به مزایده گذاشته شده و وجه حاصل از مزایده به شما تعلق می گیرد و یا درصورت عدم وجود مشتری خودتان می توانید آن را بردارید و به نام شما می شود .

نخیر مطابق هرخط مبایل قابل توقیف نیست مگر از قیمت بالای باشد