اثبات اینکه سفته برای حسن انجام کار چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۹ #11010644

سلام من پیش شخصی کار بازار یابی کار میکردم حالا با متوجه شدن جنسی که بفروش میرساندم قاچاقه و ایشون از مبلغ های عرفان حلقه هست برای اینکه منا بترسونه و بقول خودش خفم کنه و ساکت بشم از ۳۰ میلیون که بعنوان حسن انجام وار بهش داده بودم ۱۰ میلیون به اجرا گذاشته با توجه به این که من جایی از سفته ننوشتم حسن انجام کار.حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
اگر در این زمینه قرارداد یا شهودی وجود دارد به دادگاه ارائه نمایید .

با توجه به اینکه دارنده مستقیم می باشد شما می توانید به ایراداتی همچون قرارداد مبنای سفته استناد نمایید و در دفاع بگویید که در نتیجه معامله سفته صادر نشده و ضمانتی بودن را از این طریق اثبات نمایید تا بعد بتوانید شکایت خیانت در امانت هم انجام دهید یا اینکه ابتدا اقدام به طرح شکایت خیانت نمایید

با سلام و احترام میتوانید با دلایلی مانند شهادت شهود نیز این موضوع را اثبات نمایید موفق و پیروز باشید

با درود اگر رابطه مالی بین شما نبوده به نتیجه نخواهد رسید زیرا سفته جهت حسن انجام کار بوده است، شهودی نیز دارید بدان استناد نمایید

سلام.
اگه شاهدی دراین خصوص دارید میتونید به دادگاه معرفی کنید و ضمنا اینکه باتوجه به اینکه از نامبرده حقوق دریافت کرده اید خود اماره ای بر ضمانی بودن سفته هاست...

با توضیحاتی که دادید به نظر نمی رسد بتوانید ادعای خود در مورد این که سفته بابت حسن انجام کار یا ضمانت بوده را به اثبات برسانید.

با سلام باید در جلسه رسیدگی با ادله از جمله شهادت شهود، قرارداد فیمابین اثبات نمایید که سفته جهت ضمانت بوده است در غیر اینصورت محکوم به پرداخت می شوید.