شخصی که یک مرتبه یکماه مرخصی استحقاقی برود ایام تعطیل چطور واسه ایشان محاسبه می گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱ #11010297

با سلام
از انجا که طبق ماده ۶۴ روزهای تعطیل جزء مرخصی محسوب نمیشود شخصی که یک مرتبه یکماه مرخصی استحقاقی برود ایام تعطیل و پنج شنبه و چطور واسه ایشان محاسبه می گردد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : ملاک محاسبه ایام مرخصی، ابتدای آن است لذا چنانچه تعطیلات در بین روز اول و روز آخر مرخصی قرار گیرد جزء ایام مرخصی محسوب میگردد بنابرین مرخصی را باید طوری بگیرید که قبل از ایام تعطیل باشد و پایان مرخصی برابر با آغاز تعطیلی باشد و یا پایان تعطیلی آغاز مرخصی باشد