چگونه میتوانم اقدام به مطالبه خسارت از مستاجر کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۵ #10997958

با سلام و احترام
موعد قرارداد اجاره نامه اینجانب با مستاجرم، به پایان رسیده و مستاجر خانه را تخلیه نمیکنه و خساراتی هم به ملک زده.
من شنیدم برای مطالبه خسارت، اول باید تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بدم و بعد دادخواست مطالبه خسارت بدم.
اما مشکل اینجاست که مستاجر خونه رو تحویل من نمیده که من بخوام کارشناس ببرم اونجا تا خسارت رو کارشناسی کنه.
پس چگونه میتوانم اقدام به مطالبه خسارت از مستاجر کنم؟
بنده درخواست دستور تخلیه هم دادم اما هنوز خبری نشده.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ابتدا دستور تخلیه را پیگیری و پس از صدور دستور تخلیه و اجرای ان ، تامین دلیل خود را مطرح نمایید.پس از جلب نظر کارشناس دادخواست مطالبه خسارت تقدیم کنید

با سلام هرزمان که ملک تخلیه شد ابتدا تامین دلیل کنید سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

در خصوص تخلیه ملک اقدام نمایید و زمانی که به نتیجه رسیدید تامین دلیل نمایید.

حضوری دستور تخلیه را پیگیری نمایید وقتی دستور تخلیه صادر شد همزمان با تخلیه تامین دلیل نیز انجام دهید.