چطور حساب مسدود شده را باز کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۲ #10995445

ضامن شدم بعد چند سال وام تسویه شده بانک چک ضمانتمو داده وام گیرنده تحویل من نداده
الانم حساب یارانم بسته بخاطر نیم عشو شاید هزینههایش
بد گیر افتادم چجور حسابو باز کنم آهیم در بساط نیست الانم شغلم رانندگیه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نیم عشر دولتی متعلق به دولت است جهت اخذ تخفیف به دادیار اجرای احکام مراجعه و طی لایحه ای مراتب اعسار خوی را بیان نمائید

سلام
از بانکی که حساب شما در آن مسدود شده است بپرسید در چه صورت آن را از مسدودی در می آورد
اگر بانکی که از آن وام گرفته اید نامه نوشته باشند برای مسدود شدن همان بانک یک نامه به شما می دهند
و اگر اجرای ثبت نامه نوشته باشند شما باید از بانک یک رضایت نامه برای پرونده اجرای ثبت بگیرید و سپس اجرای ثبت به شما نامه می دهند که بانک آن را باز کند
و چاره‌ای جز پرداخت نیم عشر ندارید
البته اگر طلب بانک از طریق اجرای ثبت وصول شده باشد نیم عشر تخفیف ندارد ولی اگر در حین کار بانک رضایت داده باشد نیم عشر قابل تخفیف است
و اگر وام گیرنده چک شما را پس نمی دهد از وی شکایت خیانت در امانت در دادسرا بنمایید