وقت نظارت تا چند بار میتواند تجدید بشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۶۴۱ #10985931

با سلام
در تاریخ ۹۷/۰۷/۳۰ در دادسرا به اتهام خیانت در امانت شکایتی رو علیه متهم مطرح کردم،با توجه به اینکه آدرس متهم مشخص نبود زمان طولانی پرونده بین کلانتری و دادسرا در رفت و آمد بود تا اینکه سرانجام آدرس پیدا شد و متهم احضار شد و در تاریخ ۹۷/۱۲/۱۵ پرونده به بازپرسی سپرده شد و برای تاریخ ۹۸/۰۲/۱۹ وقت نظارت تعیین شد،در تاریخ ۹۸/۰۲/۳۱ وقت نظارت به علت ناقص بودن اقدامات ضابطین به تاریخ ۹۸/۰۵/۰۲ تجدید شد و دوباره در این تاریخ به علت بررسی سوابق اشخاص داخل پرونده برای تاریخ ۹۸/۰۷/۰۷ تجدید شد.
سوال من اینجاست که این وقت نظارت تا چند بار میتونه تجدید بشه و بازپرس تا کی میتونه این کار رو انجام بده؟
و سوال بعدی اینکه با توجه به تجدید دوباره وقت نظارت میشه گفت که روند پرونده به چه صورت پیش میره و آیا دلایل من به عنوان شاکی کافی بوده یا خیر؟
(چون به نظر بنده اگر دلایل ناکافی بود قرار منع تعقیب صادر میشد)

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ محدودیت قانونی برای ادامه تحقیقات تا رسیدن قاضی به اقناع وجدان مبنی بر وقوع جرم و یا عدم آن وجود ندارد.
تجدید متعدد وقت نظارت هیچ نشانی از اعتقاد بازپرس به وقوع جرم ندارد. صبور باشید و در جریان تحقیقات با دادسرا همکاری کنید.