نفقه را چطور بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۲ #10968119

سلام. برگه ای که از دفاتر الکترونیک قضایی برای نفقه گرفته میشه رو باید جایی تحویل بدم یا تا زمان دادگاه پیشم باشه؟؟کل نفقه جاریه و نفقه بچه رو هر کدوم ۳۱۰ هزار تومن زده منظور برای هر ماهه یا کل این مدتی که نفقه نداده؟؟؟؟؟پول مای بی بی بپیک ماه بچه هم نمیشه

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صورت ماهیانه محاسبه میگردد

با سلام
سوال مبهم است
برای نفقه در صورتی که حکم دادگاه به نفع شما صادر و قطعی میگردد میتوانید این حکم را به همراه درخواست اجراییه از طریق اجرای احکام شعبه رسیدگی کننده اقدام نمایید
کمترین مبلغ برای نفقه کوک در سال ۹۹ حدود ۴۰۰ تومان و برای زوجه ۶۰۰ تومان میباشد ( هر چند این امر توسط کارشناس نفقه تعیین میگردد )
در صورت داشتن فرجه قانونی برای اعتراض اقدام نمایید .

سلام
۱ - خیر پیش شکا باشد نیاز به اقدامی نیست
۲ - برای ماه است