آیا در دوران عقد میتوانم زوج را ملزم به تهیه مسکن و شروع زندگی نمایم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۱۴ #10962696

با سلام
من در دوران عقد هستم و دوشیزه نمیباشم.
آیا میتوانم همسرم را از طریق قانون موظف به تهیه مسکن کنم؟
و او را موظف به شروع زندگی مشترک؟
چون دخالت خانواده ها زیاد است.
شرایط را توضیح میفرمایید؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا به ایشان اظهارنامه مبنی بر تهیه مسکن و لوازم برای زندگی نمایید سپس دادخواست دهید

سلام دوست گرامی
بله می توانید بهتر است ابتدا اظهارنامه بدهید و بعد درخواست تهیه مسکن و نفقه را از دفاتر خدمات قضایی بخواهید

از زمان عقد زوج ملزم به تامین نفقه از جمله ملزومات آن مسکن می باشد.

بله ، حتی اگر دوشیزه هم بودید باز می توانستید

باسلام
دادخواست مطالبه نفقه بدهید، تهیه مسکن از موارد نفقه میباشد

دا خواست مطالبه نفقه و تهیه منزل مستقل بدهید

سلام
در صورتی عقد در دفتر ثبت ازدواج ثبت شده باشد ، پاسخ شما بلی است