ایا شهرداری تغییر کاربری به من میدهد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۱۷ #10961268

با سلام بنده زمینی را ۲۵سال پیش ازشخصی خریداری کردم که از زمان ارزش زمین پایین بود وبعد از گذشت ۲۵سال دارای ارزش شد در ان زمان گویا زمین در طرح تفصیلی فضای سبز شهرداری بوده تاکنون؛ بنده یکسال پیش برای این زمین سند گرفتم حالا میخواهم اقدام به ساخت کنم که متوجه شدم فضای سبز میباشد ایا برای تغییر کاربری باید به کمیسیون ماده ۵ بروم ایا شهرداری تغییر کاربری به من میدهد یا طبق ماده ۶۹ احراز مالکیت شهرداری باید زمین را به قیمت روز ازمن بخرد.

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر است از طریق دفاتر شهرداری پیگیری کنید

بادرودوسلام ازشهرداری پیگیری نمایید.

درود بر شما
از شهرداری پیگیری بفرمایید.

از شهرداری درخواست خود را پیگیری نمایید

اگر شهرداری موافق با تغییر کاربری باشد می تواند درخواست شما را با نظر مساعد به کمیسیون ماده ۵ ارجاع دهد البته قبل از این اقدام شهرداری با مالک زمین قرارداد و توافق نامه ای تنظیم می کند.
در خصوص پرداخت قیمت شهرداری را نمی‌توانید الزام کنید ولیکن اگر شهرداری در مهلت مقرر قانونی طرح را اجرا نکند یعنی زمین را از شما خریداری نکند حق اعمال حقوق مالکانه را به دست خواهید آورد.

از طریق شهرداری پیگیری کنید درصورتیکه در طرح شهرداری قرار گرفته باشد شهرداری مکلف است قیمت روز زمین را به شما بپردازد .

باسلام
میتوانید درخواست تغییر کاربری نمایید