میتوانم شکایت کنم از دادیار زندان یا کارمند اجرا احکام؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۶۶۰ #10945035

با سلام خسته نباشید
بنده با توجه به ماده قانونی زندان که هم اینک ازاد شدم افرادی را که زیر ۴ ماه حبس داشته اند با تایید اجرای احکام ازاد میکنند بشرطی که رد مال و جزای دولتی نداشته باشند و بنده هم طبق همین قانون باید اسفند ماه ازاد میشدم چون تا پایان ازادی بنده در تاریخ انتهای خردادماه ۴ ماه مانده و طبق مدارک بنده در تاریخ ۲۸ بهمن بدهی خود را پرداخت نموده و شامل این قانون میشدم ولی با سهل انگاری اجرای احکام زندان و دادیار زندان و حتی اجرا احکام قدوسی بنده ۷۸ روز دیر تر ازاد شدم حال سوال اینست که
۱- مسئول دیر ازاد کردن بنده چه کسی هست و ایا حق بنده بوده طبق این قانون ازاد بشوم یا زندان و اجرا احکام میتوانستن اینکار را نکنن !!؟؟ ( مرخصی منجر به ازادی )افراد زیر ۴ ماه حبس
۲-راههای پیگیری چگونه میباشد و ایا میتوانم شکایت کنم از دادیار زندان تهران بزرگ یا کارمند اجرا احکام و از چه شخصی باید شکایت کنم ؟؟
۳- طبق پیگیری خانواده بنده چون در پرینت زندان نشسته بوده که بنده رد مال و جریمه دولتی را پرداخت نموده ام زندان موافقت نمیکرده ولی بنده طبق اسناد در تاریخ۲۸ بهمن ماه تسویه کرده و فقط به روز رسانی نشده و بنده تاکنون برای این اشتباه در زندان بودم
۴-مورد مهم اینکه تا اجرا احکام فهمید اشتباه کرده و اطلاعات تسویه حساب بنده به روز رسانی نشده بوده ظرف ۴۸ ساعت بنده را طبق قانون افراد زیر ۴ ماه حبس بشرط پرداخت بدهی ازاد میکنن بنده را ازاد کردن !!
خواهشمندم راهنمایی فرمایید چگونه حق خود را بگیرم باور بفرمایید بنده بیکار شدم بخاطر این اشتباه و لطفا بنده را راهنمایی کنید تشکر سپاس

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درصورت احرازقصورامکان مطالبه خسارت می باشد.

باسلام
درصورتی که بتوانید قصور وتقصیر دادیار یا کارمند را اثبات کنید میتوانید خسارت اخذ کنید.

سلام چنانچه مستندات پرونده شما حاکی از قصور قاضی میباشد میتواند خسارت بگیرید موفق باشید

در صورت اثبات قصور می توانید خیارت دریافت نمایید

با احترام در صورت اثبات قصور یا تقصیر امکان دریافت خسارت است

با سلام و احترام

در صورت بررسی و اثبات تقصیر بله می توانید خسارت دریافت نمایید و شکایت کنید.

با سلام بله در صورت اثبات قصور یا تقصیر امکان اخذ خسارت وجود دارد