باید چکار‌ کنیم که هم بتوانیم مقدار کسری زمین، پولش را پس بگیریم و هم معامله فسخ نشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۰ #10942376

با نوشتن یک قولنامه دست نویس محلی بین خودمان یک قطعه زمین خریداری کردیم که در قولنامه هم نوشتیم که با متراژ حدودا ۱۰۰۰ متر مربع و از قرار هر متر ۱۹۵ هزار تومان و در متن قرار آوردیم که ثمن معامله طی سه مرحله پرداخت شود و همچنین ذکر شده که :《در صورت عدم پرداخت هر مرحله از سه مرحله پرداخت ثمن انجام نشود معامله کان لم یکن تلقی میشود.》
بعد از پرداخت سه مرحله ( که البته مرحله سوم با پنج روز تاخیر پرداخت شده ) مشخص شده که زمین فوق ۹۳۵ متر است . حال فروشنده هم میگوید من حدودا فروخته ام و ۹۳۵ هم حدود ۱۰۰۰ است و پول را پس نمیدهم .
و فروشنده میگوید شما پول مرحله سوم را یک هفته با تاخیر داده اید و اگر برای کسری زمین شکایت کنید من کلا معامله را فسخ‌ میکنم چون دیر دادید.
حال تکلیف ما چیست و باید چکار‌ کنیم که هم بتوانیم مقدار کسری زمین را پولش را پس بگیریم و هم معامله فسخ نشود؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتراست کسری زمین رابی خیال شوید اگرواقعا قصد فسخ معامله راندارید

با سلام
باتوجه به اینکه فروشنده شرط گذاشته وگفته اگر شکایت فسخ می کنم وشما نمی خواهید فسخ کنید یا باید بین خودتون باتعیین داور بی طرف به رضایت برسید ویا در شورای حل اختلاف درخواست رسیدگی کنید