چگونه می توان عدم تمکین خاص را ثابت نمود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۰۰ #10932108

سلام.
من زوج و همسرم بعد از یک اختلاف شدید خانوادگی و جدایی موقت، هم اکنون در حال زندگی با هم در یک خانه می باشیم. اما ایشون از زمانی که برگشتند فقط در خانه حضور دارند و الان ۶ ماهی هست حتی به وظایف زناشویی خود نسبت به من تمکین ندارند.
در این صورت چطور می توان عدم تمکین ایشان با توجه به اینکه در خانه حضور دارند را ثابت نمود؟
آیا این امر از طریق پزشکی قانونی قابل تایید است؟
چه راهی وجود دارد تا بتوانم مدارک عدم تمکین خاص ایشان را تهیه کنم؟
ممنوم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست الزام به تمکین مطرح و تقاضای ارجاع به پزشک قانونی نمایید

دادخواست تمکین وارجاع امر به پزشکی قانونی راباید بکنید چون درتخصص اوناست

سلام
میتوانید با تقدیم دادخواست الزام زوجه به تمکین ،موضوع فوق را برای قاضی بیان کرده و از قاضی درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نمایید.

سلام.اثبات عدم تمکین خاص در صورت زندگی در کنار هم بسیار سخت است اما با ارائه دادخواست تمکین و درخواست ارجاع امر به پزشکی قانونی می توانید آن را ثابت نمایید و احتمالا ایشان خود در دادگاه اقرار به عدم تمکین نمایند.

با توجه به اینکه در خانه حضور دارند اثبات آن کمی دشوار است لاکن در صورتی که همسرتان بپذیرد عدم تمکین وی ثابت خواهد شد

سلام‌چون‌دررویه دادگاه خانواده‌ هر موقع ثابت شود زن در منزل شوهرسکنی دارد اصل بر آن است که تمکین زن عاما وخاصا است لذا شما باید ثابت کنی زن از نظرخاص حاضربه تمکین نمازجمعه مواردی که موجب اثبات در دادگاه میشود ارسال اظهارنامه برای زن است و اظهار این مطلب که زن حاضر به تمکین نیست وموارد‌دیگرکه علی رغم حضورزن در منزل شوهر وی را به تمکین از شوهر محکوم مینماید نمود

معمولا اثبات عدم تمکین خاص بسیار مشکل است ولی میتوانید با تقدیم دادخواست الزام زوجه به تمکین ، موضوع فوق را برای قاضی بیان کرده و تقاضای ارجاع و معرفی زوجه به پزشکی قانونی را بکنید . در صورت موافقت قاضی امکان معرفی به پزشکی قانونی وجود دارد .