آیا با تمام موارد گفته شده بنده میتوانم برای ابطال سند وکالت که با فوت موکل مرتفع شده دوباره اقدام نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۹ #10924685

با سلام
سوالی داشتم در ارتباط با اینکه در یک پرونده از سند رسمی وکالت که در دفترخانه تنظیم شده توسط قاضی به صلح تعبیر شده و همانطور که مستحضرید وکالت بعد از فوت احدی از وکیل و موکل مرتفع و از درجه اعتبار ساقط میشود ولی متاسفانه از سند وکالت که بعد از فوت موکل از ان استفاده و چندین تفویض وکالت توسط ان انجام و سند رسمی تنظیم شده و همگی باطل هستند به صلح تعبیر بدون وجود هیچ گونه مستند مکتوب و توافق شفاهی
و حکم بطلان دعوی صادر شده ایا این حکم شامل امر مختومه هست یا بنده دوباره میتوانم دادخواست ابطال سند وکالت مرتفع شده رو از دادگاه بخواهم و درضمن این موارد در پرونده به هیچ وجه بررسی نشده
اول اینکه موکل در زمان تنظیم سند در حالت احتضار بوده و هیچ گونه قصد و هدفی از تنظیم وکالت نداشته که دادگاه نیت ایشان رو به صلح تعبیر کرده
ثانیا مهمترین ورثه موکل که همسر ایشان بوده در زمان تنظیم سند وکالت در حالت کما بوده و یکسال بعد از فوت موکل هم زنده ولی در حالت کما بوده سهم الارث ایشان چگونه صلح شده ؟؟؟؟
و موکل صاحب امضا بوده لکن رییس دفترخانه با حضور خود توسط احدی از ورثه در حالت احتضار انگشت موکل مورث رو گرفته و بر روی سند وکالت بدون اینکه موکل متوجه و هوشیار باشد اخذ نموده و مدارک پزشکی تماما صحت ادعا رو تایید مینماید و همچینین موکل صاحب امضا بوده ولی به خاطر اینکه در حالت احتضار بوده انگشت وی به اجبار و اکراه گرفته و در پایین سند وکالت زده شده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حکم ابطال دعوی قطعی شده باشد مختومه میشود

اگر حکم ابطال دعوی قطعی شده باشد شامل اعتبار امر مختومه بوده است.

سلام در صورتیکه حکم ابطال دعوی قطعی شده باشد مشمول امر مختومه بوده است

در صورتیکه حکم ابطال دعوی قطعی شده باشد مشمول امر مختومه بوده و امکان طرح مجدد دعوی با همین خواسته را نخواهید داشت .