چگونه میتونم واسطه را پیدا کنم که از طریق قانونی بتونه وقتی طلاها را به آنها تحویل داد ازشون امضاو حتی فیلم بگیره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۷ #10921224

من به مدت ۶ ماه با یک آقائی نامزد بودم که در دو شهر مختلف با فاصله حدود ۱۲ ساعته زندگی میکنیم در مدت نامزدی مقداری طلا بهم هدیه دادند؛ اینک نامزدی به هم خورده است و خانواده من قصد ارسال طلاها را به خانواده آقا دارم؛ در وهله اول میخواستیم طلاها را پست کنیم ولی چون فاکتور آنها را نداشتیم نمی توانستیم بر اساس میزان ارزش واقعی طلاها؛ آنها را بیمه کنیم. بنابراین از خانواده آقا درخواست ارسال فاکتورها را کردیم که بتوانیم راحت تر و با اطمینان بیشتر آنها را پست کنیم اما آنها فاکتورها را ارسال نمی کنند. ما ه قصد استرداد طلاها را داریم ( مثلا بدون داشتن فاکتور پست کنیم و یا از طریق واسطه ای بدست شان برسونیم) و برایمان مهم هست حتما بدستشان برسد ولیکن با شناختی که از آنها پیدا کردیم این احتمال را میدهیم که بعدا زیربار دریافت طلاها نروند. ممنون میشم در این زمینه مرا راهنمایی بفرمائید که چگونه میتونم واسطه ( نفر سوم) را پیدا کنم که از طریق قانونی بتونه وقتی طلاها را به آنها تحویل داد ازشون امضاو حتی فیلم بگیره؟( چون احتمال میدیم از نفر واسطه که میفرستیم طلاها را بگیرند ولی برگه تحویل طلاها را امضا نکنند و بعدا مدعی عدم استرداد طلاها شوند.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در زمان تحویل از دریافت کننده رسید اخذ نمایید

در زمانی که طلا را تحویل می دهید حتنا رسید دستی با امضا و تاریخ اخذنمایید

با سلام
زمان تحویل طلاجات ازشون رسید دریافت کنید

هنگام تحویل طلاها رسید دریافت نمایید

بادرودوسلام زمان تحویل طلاها رسید اخذودریافت نمایید.

با سلام و درود . شما میبایست طلاها را وقتی تحویل می‌دهید رسید دریافت نمایید .

بااحترام
بهتراست حضورا مراجعه و اقرار نامه کتبی از طریق اسناد رسمی دریافت نمایید در غیر اینصورت احتمال اینکه دچار مشکل شوید میباشد