آیا کارفرما میتواند من را متهم به تهمت کند و چاره من چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۶ #10911209

با توجه به اینکه بنده شاهدی برای اثبات اینکه کارفرمای سابقم از کیف من دزدی کرده و لوازمم را دزدیده و من نیز در لحظه سرقت در محل نبودم و شاهدی هم ندارم آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم؟
و اینکه آیا ایشان با خریدن شاهد و کارهای حقوقی که بلدند میتوانند من را متهم به تهمت کنند و چاره من چیست؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی در آگاهی بگوئید به ایشان مظنون هستید و با این روش تهمت ام نزدید

سلام اگر شاهد ندارید طرح شکایت کار بیهوده و اشتباهی است و در صورتی که قرار منع تعقیب به لحاظ عدم ارائه دلیل صادر شود کارفرما می تواند علیه شما با عنوان افترا شکایت نماید .

برای اثبات سرقت توسط کارفرما شما احتیاج به دلایل و شاهد دارید. کارفرمای شما لازم نیست چیزی را اثبات کند. در صورت شکایت شما و نداشتن دلیل مثبت ادعایتان کارفرما می تواند با همین قرار منع تعقیب و بدن نیاز به شاهد به اتهام افترا از شما شکایت کند

با سلام ووقت بخیر
برای اثبات سرقت باید استشهادیه شهود یا ادله ای دیگر دال بر اثبات این امر به مراجع قضایی اعلام کنید .و کارفرما هم باید مدارک محکمه پسندی را به دادگاه برای اثبات ثابت کند .