می توانم از طریق فسخ معامله به دلیل غبن فاحش اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۲ #10907421

با سلام حدود ۴۵ روز پیش خودرو فروخته ام و خریدار با اطلاعات نادرست مبنی بر اینکه خودرو در حال کاهش قیمت بوده و .... خودرو را به قیمت ۶۰۰ میلیون خریده و پس از یک هفته متوجه شدم قیمت خودرو در حال افزایش بوده و تا الان به ۹۵۰ میلیون رسیده است و تا کنون نیز خریدار اقدام به تعویض پلاک و فروش خودرو ننموده است
سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی در قول نامه کافه خیارات را ساقط نکرده باشید بله

با سلام
برای این امر اولا بایستی مبایعه نامه شما رویت گردد تا مشخص شود آیا کافع خیارات را از خود ساقط نموده اید یا خیر ؟
و نیز برای غبن فاحش ، بایستی به محض اطلاع از این امر برای فسخ معامله اقدام شود .

باسلام سریعا می بایست از طریق ارسال اظهارنامه اعلام فسخ به استناد خیار فاحش غبن نمیایید و اعلام فسخ بدلیل غبن فاحش فوری هرچه زودتر اقدام نمایید

معامله که انجام شده با توجه به قیمت آن در همان روز صحیح می باشد مطابقرقانون مدنی شرط هر معامله تا سه روز است اما اگر در مدت بیش سه روزهم خش در معامله صورت بگیرد می توان اقدام کرد