نفقه دختران و همسر و صیغه یک زن توسط شوهر چطور دریافت میشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۰۱ #10906197

سلام. من پدرم الان نزدیک ‌۱ ساله از پیش ما رفته و یک روز یا چند روز در میون میاد و در حد ۱-۲ساعت به ما سر میزنه چون زن صیغه ای گرفته و با ما زندگی نمیکنه، چند بار گفتیم میریم دادگاه اصلا انگار گوشش نشنید و اهمیتی نداد و به مادرم گفت منم میگم تمکین نمیکنی و ناشزه ای! ، با وجود مال و اموال و دارایی اش با کلی اصرار به ما ماهی۱ میلیون و ‌۳۰۰ میده ک هاصلا نمیتونیم به خرج خونه برسیم. تنها کاری که میکنه گوشت اونم کم و مرغ ۱-۲ تا درماه برای ما میخره و پول آب و برق و گازو میده اونم با کلی منت و تحقیر.
بابت این موضوع خیلی ناراحتم.
در کنار این مسئله به مادرم اصلا خرج پوشاک و پزشکی درمانی نمیده و ما نمیدونیم چکار کنیم.
اگه گله کنیم میزنه مادرمو و دهنشو پر خون میکنه. میگه ناراحتی برو خونه ننت.
همش توهین و تحقیر.
من۲۴ سال و خواهرم۲۶ سال سن دارد. به منو خواهرم ماهی۵۰ هزار تومان پول میدهد.
خواهرم از ناچاری به سرکار میرود و چندر غاز پول دریافت میکند.
تورو خدا به ما راه حل بدید ما نمیدونیم به کی پناه ببریم.
و اینکه مال و اموال و داراییش رو چطور به دادگاه اثبات کنیم که داره و به ما نمیده و رفته با زن صیغه ایش.
کمکم کنید.

مشاوره حقوقی نفقه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه نفقه تقدیم و تنظیم نمایید.

میتونید دادخواست بدید تا مشخص بشه

برای مطالبه نفقه خود اقدام کنید

میزان نفقه شما توسط کارشناس تعین می شود و تحت عنوان دادخواست مطالبه نفقه قابل دریافت می باشد.

باسلام
اولا برای شما نفقه تعلق نمیگیرد چون به سن قانونی رسیدین ولی برای خواهرتان میتواند دادخواست نفقه تقدیم نمایید در مورد مادرتان اگر اطمینان دارین که پدرتان صیغه عقدموقت انجام داده حق طلاق ایجاد میشود ضمن اینکه میتواند برای نفقه و مهریه خود اقدام نمایید (ترک انفاق حبس به دنبال دارد)
)

سلام ازدواج بدون رضایت همسر اول برای همسر اول حق طلاق به وجود می آورد

میزان نفقه توسط کارشناس مشخص می شود هر مدام دادخواست جداگانه در خصوص نفقه مطرح نمایید