میخواهم پس از من ارث به خواهران واقعی خودم برسد؛ چه کار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۷ #10905080

نام من در شناسنامه پدر بزرگ مادری ثبت شده،میخواهم پس از من ارث به خواهران واقعی خودم برسد. چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می توانید تا زمانی که زنده هستید اموال خود را به نام آنها انتقال دهید در قالب عقد صلح

با سلام، می توانید در قالب صلح عمری اقدام کنید.

با سلام
می توانید صلح کنید

سلام
می تواند در قالب صلح اقدام نمایید

شما میتوانید اموال خود را با تنظیم عقد صلح عمری به خواهرانتان منتقل کنید که تا زمان حیات شما استفاده از ملک در اختیار شما و پس از فوت ملک برای خواهران خواهد بود

با سلام
شما میتوانید صلح نامه ای از طریق دفاتر اسناد رسمی تنظیم و اموال خود را به خواهران خود صلح نمایید
بهتر است صلح عمری نسبت به طول عمر شما باشد - یعنی تا زنده اید اموال در اختیار شما و بعد از شما به خواهران شما انتقال یابد .

تنها تا یک سوم ماترک قابل وصیت بوده و وصیت نسبت به مازاد نافذ نخواهد بود . تنها راه این است که در زمان حیات از طریق صلح عمری با حق فسخ پیش بینی لازم را بنمایید .