تشخیص ترمیم پرده بکارت قبل از رابطه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۳۵۳ #10877247

با سلام من با دختری رابطه داشتم و در هنگام رابطه خونریزی صورت گرفت ولی واژن این شک درون من به وجود اومد که ممکن اسن وی قبلا رابطه داشته و پرده ی خود را دوخته باشد، میخواستم ببینم آیا پزشک قانونی متوجه این مسعله میشود؟ و اینکه گواهی پزشک قانونی نیاز به دستور قضایی دارد؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این مورد را پزشکی قانونی بررسی و نظر قطعی خود را اعلام میکند

سلام
بله این امر توسط پزشکی قانونی مورد بررسی و تشخیص خواهد بود

سلام
بله احراز این موضوع امکانپذیراست ولی نیاز به دستور مقام قضایی دارد.به هرحال برای این دستور شرایط و ضوابط خاصی را مقام قضایی در جرایم خاص در نظر میگیرد.اگر این دختر خانم همسر شما نیستند حتی اگر قصد ازدواج هم داشته ایدخودتان در مظان اتهام ومرتکب جرم شده اید