آیا در گزینش استخدامی صدا و سیما سیمکارت و پیامک ها و شبکه های اجتماعی بررسی می شوند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۴۰ #10867334

با سلام
آیا در گزینش استخدامی سازمان صدا و سیما سیمکارت و پیامک ها و شبکه های اجتماعی بررسی می شوند یا خیر؟ ممنون

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب

در برخی نهاد های امنیتی و نظارتی شاید این موضوع رصد شود اما در سازمانها و ادارات دولتی از هسته گزینش مرسوم نیست فقط گواهی عدم سوء پیشینه لازم است. برای شنود نیازمند دستور مقام قضایی ان هم با تعداد فعات و شرایط هست

قانونگذار اجازه چنین کاری را نداده است.

خیر، اما بستگی به حفاظت اطلاعات سازمان صدا و سیما دارد.

معمولا چنین امری صورت نمی گیرد مگر آنکه گزارش خیلی خاصی واصل شده و موضوع در حد بسیار مهمی باشد .

معمولا خیر ولیکن این موضوع بستگی به شرایط واحد گزینش دارد .