با توجه به اینکه تحت فشار و تهدید با متن فوق رضایت دادم چه راهکاری برای اعتراض هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۶ #10865569

سلام.
بنده از کارفرما شکایت کردم و طی جلسه ای یکطرفه در اداره چون گزینش رفته بودم تهدید کرد به جایی نمیرسی و قبل از روز شنبه رضایت اعلام کن چون حذف خواهی شد و پولت را هم نخواهیم داد و اداره کار هم راهنمایی نکرد و رضایت دادم با متن زیر: طبق گفتگو در تاریخ ... با کارفرما مقرر‌ شد ۲۱ ماه حقوق بنده طی حداکثر ۴ ماه پرداخت و برای بازگشت به کار‌ قانونمند تلاش و مساعدت شود و پرونده مختومه اعلام شد حسب درخواست بنده.
اداره کار رای داده ضمن اعلام رابطه کارگری و کارفرمایی پرونده مختومه اعلام میگردد و رای قطعی نیست.
اکنون ۱۵ روز مهلت اعتراض در حل اختلاف دارم.با توجه به اینکه تحت فشار و تهدید با متن فوق رضایت دادم چه راهکاری برای اعتراض هست؟برخی میگویند امکان پذیر نیست اما برخی میگویند میشود!!!

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر به محل کار بازگشته اید و ادامه همکاری میدهید که هیچ, اما طبق ماده ۶۶ ایین دادرسی کار در صورت انصراف کارگر قرار ابطال صادر میگردد نه دادنامه!! اگر در فرمت دادنامه رای صادر شده است بعد از ۱۵ روز از تاریخ ابلاغ مهلت اعتراض شما به اتمام میرسد لیکن اگر (قرار ابطال موضوع ماده ۶۶) صادر شده است دادخواست شما کان لم یکن بوده و میتوانید حتی چند ماه دیگر در صورت عدم اجرای تعهداتشان دادخواست خود را مجددا در جریان بیاندازید.باید تصویر دادنامه رویت شود تا نظر قطعی داد...

سلام
در صورتیکه بتوانید با ادله ی کافی اثبات نمایید که رضایت با قهر و اجبار بوده، میتوانید اقدام به اعتراض نمایید.

بدلیل اینکه رضایت شما منوط به شرط است اگر شرط انجام نشود شما میتوانید مجدد از کارفرما شکایت نمایید و نیاز به اعتراض نمی باشد .

با سلام ووقت بخیر
میتوان اعتراض انجام داد و لی قبول اعتراض بستگی به ادله محکمه بسند دارد واینکه با تهدید و فشار بوده اثبات این امر کاردشواری می باشد