چگونه میتوانم بی گناهی ام را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶,۹۹۱ #10849432

سلام
تقریبا ۲ سالو نیم پیش خطم رو برای استفاده از اینترنت هدیه ۴ جی کردم بعدقبل روشن کردن با پوکه گمش کردم،۲ ساعت بعد دوباره رفتم اونو سوزوندم و یکی دیگه گرفتم،انداختم تو گوشیم و فعال بود،
بعد چند روز اون سیمکارت اولیه رو گرفته بودم توی ماشینم پیدا کردم و از روی کنجکاوی انداختم داخل گوشیم و دیدم اونم انتن داره،یعنی با یک شماره هر دو سیمکارتمو استفاده میکردم،بعد ۶ ماه در عروسی شرکت کردم کیفم که حاوی اون سیمکارت یدک به همراه کارت ملی و مقداری پول نقد در پرو زنانه ربوده شد،یعنی جا گذاشتم و برگشتم دیدم کیفم نیست،رفتم خطمو کلا بسوزونم گفتن فقط کارت ملی میخواد
رفتم برای کارت ملی خورد به تحریم کاغذ بهم ندادن تا بعد چند ماه فهمیدم اون سیمکارتم که دستم نیست روشنه،یعنی وقتی که سیمکارت خودمو خاموش میکردم بازم شمارم زنگ میخورد،تا با گریه و زاری توی یکی از دفاتر مرکز ایرانسل با گواهینامم و اون فیش کارت ملی سیم سوزوندم که دیگه هر دو سیمکارت خاموش بود،حالا بعد ۲ سال احضار اومده که یک گوشی که در همون عروسی گم شده با سیمکارت شما روشن شده،و قاضی میگه امکان نداره از یک شماره ۲ سیمکارت وجود داشته باشه،و طبق استعلامات خودم مرکز ایرانسل میگه اگه چنین چیزی هم باشه ما نامه کتبی که شما بتونید ارایه به جایی بدید نمیدهیم حتی اگر دادگاه بخواد.
الان من نمیدونم چیکار باید بکنم
زن داداشمم خیلی اتفاقی از یک شماره ۲ سیمکارت داشت.
ولی حیف که توی اسباب کشی گمشد.
حالا من نمیدونم چه جوری میتونم بیگناهیمو ثابت کنم؟
صاحب گوشی مستاجر ماست.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید بتوانید اثبات کنید بهتر است وکیل بگیرید

بادرودوسلام مدعی باید ادعای خودرا احرازواثبات نماید.

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

بایستی وکیل اخذ نمایید . و بهتر است درخواست استعلام از اپراتور را نمایید .

سلام و عرض ادب.البته که بدلیل سهل انگاری کار شما بسیار سخت است اما در دفاع میتونید از قاضی محترم دادگاه درخواست کنید که به مراجع ذیربط دستور دهد استعلام مبنی بر نقطه زنی سیمکارت مورد بحث را حداقل به مدت دو هفته انجام شود که مشخص شود سیمکارت داخل گوشی مسروقه در چه مکان ها و چه ساعاتی استفاده شده است و اگر در آن زمان شما در نقطه دیگر بهمراه شهود باشید میتوانید اثبات کنید که گوشی در ید شما نبوده و بی گناه هستید.