برای دریافت بیمه بیکاری‌ میگن ‌باید یه نامه‌ از شرکت بیارین‌؛ وقتی شرکت این نامه و نده چیکار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۳ #10834245

عرض سلام‌خسته نباشید بنده برلی دریافت بیمه بیکاری ‌کرونا ثبت نام کردم و ۳ ماه بیمه بیکاری ‌کرونا‌رو دریافت کردم
سوال اول ‌ایا بعد از این‌ ۳ ماه وقتی اعلام‌شده که فقط ۳‌ماه بیمه بیکاری ‌کرونا پرداخت میشه من ‌هنوز بیکارم دوباره باید برا دریافت بیمه بیکاری ثبت‌نام کنم؟؟

سوال دوم قانون بیمه بیکاری اینه برا دریافت بیمه بیکاری بعد بیکار شدن یکماه فرصت دارین برای بیمه بیکاری ثبت نام کنیم ایا منی‌‌ که برای بیمه بیکاری کرونا ثبت نام کردم بعد از ۳‌ماه دریافت کردن بیمه بیکاری‌ کرونا میتونم ثبت‌نام دوباره در اداره گار برا بیمه‌ بیکاری‌ غیر کرونا انجام بدم؟؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.
وقت بخیر.

در مورد سوال اول شما برای دریافت نامه اخراج و اقدام برای بیمه بیکاری دو راهکار اصلی دارید: یکی اقدام از طریق شکایت در اداره کار و دیگری اقدام از طریق مراکز کاریابی.
در مورد سوال دومتان باید به عرض برسانم که آن سه ماه بیمه بیکاری کرونا برای شما مشکلی ایجاد نمی نماید، ولی باید حق بیمه خرداد و تیر ماه پرداخت شود تا بتوانید برای بیمه بیکاری اصلی (یعنی بیمه بیکاری مطابق با قانون کار) اقدام نمایید.

موفق و پیروز باشید

سلام
بیکار، از نظرقانون بیمه بیکاری، بیمه شده ای است که بدون میل و اراده خود بیکار شده و آماده به کار باشد. چنانچه بیمه شده شمول قانون کار و تامین اجتماعی بدون میل و اراده خود بیکار گردند درصورت معرفی توسط واحدهای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و احراز شرایط قانونی به نسبت سوابق پرداخت حق بیمه می توانند از حمایت بیمه بیکاری برخوردار گردند