صاحب اصلیش رفته ازم شکایت کرده دادگاه بهم ابلاغیه داده گفته اگه نروم حکم جلب صادر میشه، صحت دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۴ #10808806

آقا تو رو خدا الان یکی جواب بده قلبم داره میاد دهنم من قبلا یه پولی اومده حسابم بعدش اصلا خودش از حساب من وقتی واریز شده برداشت شده احتمالا اطلاعات حسابم دست یکی هست الان اون پولی که اول برام واریز شده صاحب اصلیش رفته ازم شکایت کرده دادگاه بهم ابلاغیه داده گفته اگه تا پنج روز نرم دادگاه حکم جلب صادر میشه. این واقعیه حکم جلب؟ تو رو خدا جواب بدین نوشته تا پنج روز وقت دارم برم دادگاه توضیح بدم. من هم میترسم برای رفتن به دادگاه چون تا حالا نرفتم امکان داره وقتی برم توضیح بدم درجا دستگیری کنن؟؟ تو رو خدا الان جواب بدین

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام با دلایل و مستندات خودتون مراجعه کنین و حتما سند و وثیقه همراه داشته باشین چون احتمال جلب وجود دارد

باسلام حتما با کفیل در وقت مقرر در دادسرا حضور یابید میتوانید وکیل دادگستری به همراه داشته باشید.

با سلام
بدوا در احضاریه اگر بعنوان متهم احضار کرده باشد میبایست با خود وثیقه گذار با کفیل ببرید تا بازداشت نگردید لیکن اگر بعنوتن مطلع احضار نموده بازپرس یا دادیار حق بازداشت شما را ندارد

احتمال بازداشت در این موارد بسیار ضعیف و بعید است و بسته به مبلغ مورد شکایت قرار تامین کفالت یا وثیقه صادر خواهد شد . حتما به اتفاق یک نفر کفیل ( کارمند یا کاسب جواز دار) در دادسرا حاضر شوید .

سلام بله امکان جلب وجود دارد‌. حتما همراه با ضامن در دادسرا حاضر شوید