چند روز طول می کشد تا بعد از درخواست توقیف اموال زوج نتواند اقدام به انتقال یا فروش اموالش کند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۲۷ #10806785

سلام.من زوج هستم مالک یک خانه و یک آپارتمان.
زوجه به دلیل اختلافات قصد به اجرا گذاشتن مهریه را دارد.
هنوز اموال را توقیف نکرده است،اگر من بخواهم اموالم را به مادرم انتقال بدهم تا چند روز قبل از درخواست توقیف اموال فرصت دارم تا فرار از دین محسوب نشود؟
لطفا کمکم کنین من دو تا پسر دارم که اگر همسرم اموال را ببرد نمیدونم چیکار کنم.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر زمان امکان طرح دعوی اعلام بطلان معامله به استناد صوری بودن را خواهد داشت مگر معامله با اقوام درجه یک نباشد و ثمن معامله نیز دریافت گردد.

بادرودوسلام قبل ازصدور حکم قطعی.

درود
تا قبل از صدور اجراییه برای مهریه.

درود:هر چه زودتر این کار انجام بشه بهتر است،تا قبل از صدور رای دادگاه می توانید اقدام نمایید.

سلام
تا قبل از قطعی شدن حکم و صدور اجرائیه نقل و انتقال بلامانع است .

تا قبل از صدور حکم قطعی مهریه امکان انتقال برای شما وجود دارد .

سلام
قبل از صدور حکم قطعی ولی بهتر است سریعا اقدام کنید