امضا و اثر انگشت خریدار فراموش شده و بعدا از یک ماه با خودکار متفاوت زده شده، فروشنده شکایت کرده، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۸ #10785437

امضا و اثر انگشت خریدار فراموش شده و بعدا از یک ماه با خودکار و استامبر متفاوت زده شده و خریدار مشکلی نداره ولی فروشنده شکایت کرده آیا از لحاظ قانونی جعل کلاهبرداری و.... بهش حکمی میخوره یا نه

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در زمانی که قرارداد تنظیم شده است بین شما واقعا خرید و فروش انجام شده باشد فراموش کردن امضاء خللی به قرارداد وارد نمی کند شما چنانچه شاهد داشته باشید و با شهادت شهود نیز ادعای خود را ثابت کنید

با سلام
با توجه به قصد ونیت طرفین بر انجام معامله ورد وبدل شدن ثمن وتحقق عقد بیع هرچند امضا و اثر انگشت خریدار بعدا منقوش شده باشد لذا این امر یک رفتار مجرمانه تلقی نخواهد شد چرا که رکن رکین جعل که اضرار بغییر می باشد مفقود بوده وعقد بیع موثر در مقام می باشد

با سلام
چون فروشنده قبل یکماه امضای خود را پای مبایعه نامه زده و در صورت داشتن شهود برای معامله ، ادعای ایشان مبنی بر جعل به احتمال زیاد رد شود .و اما ادعای کلاهبرداری در این مورد بی اثر است .

سلام.اولا دلیل این کار باید مشخص شود و اگر دلیل موجهی خریدار داشته باشد و ضرری متوجه فروشنده نشده باشدو سوء نیتی نداشته باشد موضوع فاقد وصف کیفری است.