چک حقوقی میشود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۸۵ #10766348

سلام.
اگه ۱۵روز از تاریخ چک گذشته باشد چک حقوقی و قسط بندی میشه یا حکم دیگه ای داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی چک
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهلت ۱۵ روزه جهت استفاده از مزایای اسناد تجاری به ویژه ظهرنویس هستش

باسلام میتوانید شکایت حقوقی و مطالبه وجه چک بکنید
و گذشت مدت ربطی به قسطی شدن یا نشدن چک ندارد

سلام و درود
۱۵ روز سپری شدن از زمان چک و حتی تا ۶ ماه ملاکی برای کیفری یا حقوقی بودن و فراتر از آن تقسیط نیست.
درصورتی که چک اوصافی همچون:
۱. وعده دار بودن
۲. ضمانت
۳. سفید امضا و...
دارا باشد کیفری نبوده و صرفا اقدام حقوقی میتوان کرد

اما درخصوص تقسیط:
اگر حکم قطعی محکومیت وجه چک صادر شود و صادر کننده چک اعسار داده باشد و مورد پذیرش واقع شود، تقسیط خواهد شد در غیراینصورت ملزم به پرداخت خواهد بود و درصورت عدم پرداخت به موجب نحوه اجرای محکومیت های مالی، حبس میگردد
موفق و موید باشید

سلام
۶ماه ازتاریخ چک فرصت داریدبانک ببریدوگواهینامه عدم پرداخت بگیرید۶ماه ازتاریخ گواهینامه هم فرصت شکایت کیفری دارید

سوال واضح نیست اگر ۱۵روز از موعد چک گذشته و هنوز برگشت نزدید می توانید چک را برگشت بزنید و کیفری اقدام کنید

با سلام باید روز سررسید اقدام به برگشت زدن می کردید حال حقوقی پیگیری کنید

سلام برای اثبات حقوقی بودن چک شما باید به دادگاه ثابت کنید که تاریخ واقعی صدور چک مقدم بر تاریخ مندرج در آن است درغیر اینصورت گذشت تاریخ چک هیچ تاثیری بر امر کیفری ندارد و وصف احتمال کیفری بودن چک به قوت خود باقی است