ایا بعد از قبول اعسار مهریه وعدم پرداخت پیش پرداخت امکان جلب برای زوج با توجه به شرایط جدید قانون در مورد مهریه وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۴ #10729012

با سلام.
اینجانب زوج طبق حکم قطعی محکوم به پرداخت مهریه به میزان ۵۰۰سکه بهار ازادی شدم .وکارمند رسمی دولت هستم وفرزندی ندارم وزوجه علیرغم حکم الزام به تمکین .تمکین نکرده است.وهیچ مالی هم بنام خودم ندارم وفقط یک سوم حقوق اینجانب بابت مهریه به حساب دادگستری واریز ودر اختیار زوجه قرار میگیرد.وتاکنون قریب به ۸ ماه از گذشت حکم قطعی مهریه اعسار نداده ام وبا توجه به ابلاغ اجرایبه هیچ حکم جلبی هم برای من صادر نشده است.فقط توقیف اموال بود که چیزی جز حسابهای بانکی که خالی بودند برای توقیف نداشتم. تنها دلیل که اعسار ندادم این است که اگر قاضی پیش پرداخت برای من تعیین میکرد حتی قدرت خرید یک سکه هم نداشتم.ولی الان قصد داشتم داد خواست اعسار بدهم که از این موضوع که اگر اعسار بدهم وحتی قاضی دو سکه را هم به عنوان پیش پرداخت برای من مشخص میکرد چون توان پرداخت ان را ندارم شاید امکان جلب وجود داشته باشد.چون مبنی پرداخت مهریه تبدیل به سکه شده است .ویک سوم حقوق هم بعد از اعسار برداشت نمیشود.
ایا با اعسار ودر صورت قبول اعسار وناتوانی زوج در پرداخت پیش پرداخت مهریه منجر به عدم پرداخت پیش پرداخت مهریه شود امکان جلب وجود دارد یا همان روال توقیف اموال وبرداشت از حقوق به میزان بدهی بابت مهریه میباشد؟(به بیان ساده تر عرض کنم.ایا با اعسار از پرداخت مهریه وناتوانی در پرداخت پیش پرداخت اوضاع زوج از قبل از اعسار که فقط توقیف اموال وکسر حقوق داشت بدتر میشود یا تفاوتی ندارد)

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه اقساط پرداخت نگردد امکان جلب وجود دارد

بله در صورت عدم پرداخت اقساط امکان جلب هست.

درود چنانچه پرداخت نشود امکان جلب می باشد.

بادرودوسلام چنانچه پرداخت نشود امکان جلب می باشد.

درود
با عدم پرداخت می توانند جلب بگیرند

باسلام
در صورت عدم پرداخت پیش پرداخت حکم جلب صادر میشود

سلام امکان اخذ دستور جلب در این صورت وجود دارد.