آیا در پرونده فسخ نکاح می تونم اعاده حیثیت کنم و معمولا اقدام برای اعاده حیثیت چه نتیجه ای داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۷۳ #10725273

زوجه باکره هستم
من و همسرم دو ساله عقدیم تاکنون اقدامی برای تهیه مسکن و لوازم و شروع زندگی مشترک نکردند و منو بلاتکلیف گذاشتن تا حالا ریالی از بابت نفقه به من ندادند یک سال پیش دادخواست فسخ نکاح زدن مبنی بر اینکه ازدواج سابقم رو ازشون مخفی کردم ( در صورتی که مطلع بودن ) و توی دادخواست نوشتن زوجه( بنده) ایشان را فریب داده ام، در بدوی و تجدیدنظر دادخواستشون رد شد و همچنین در بین آشنایان به دروغ گفتن که من دوشیزه نبودم و فریبشون دادم برای مهریه اقدام کردم و نهایتا ایشون اعسار زدن و حکم ماهی یک سکه شد یک چهارم حقوقشون رو هم توقیف کردم
دادخواست طلاق از طرف من با نکاتی که در بالا ذکر کردم چه نتیجه ای در بر داره؟
آیا اقدام ایشون در دادخواست فسخ نکاح می تونه اهرمی باشه برای دادخواست طلاق؟
ممنونم از زمانی که صرف پاسخگویی به سؤالات می کنید.

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آسانترین و سریعترین راه طلاق توافقی است

با سلام
بهتر است با ایشان در خصوص طلاق توافق نمایید

باشرایطی که ذکرکردید باید سعی, کنید باایشان توافق, کنید وتوافقی طلاق بگیرید

سلام.در عرف کشور ما زوجه بعداز تمکین عام و خاص مستحق نفقه میشود.ولی در رابطه با مهریه باتوجه ب اینکه در بدوی و تجدید نظردادخواستشون رد شده هیچ مشکلی برای شما وجود ندارد.در مورد دوشیزه بودن شما از طریق پزشکی قانونی گواهی لازم رو بگیرید و نزد خود داشته باشید و بهتر است که زوجه در زمان عقد باکره بودن خود را که همان گواهی پزشکی قانونی میباشد ضمیمه مدارک در دفترخانه گردد.در مورد دادخواست طلاق شما اقدامی نکنید بهتر است از طرف زوج اقدام شود این کار در زمان دادرسی ب نفع شماست و ب هیچ عنوان حرفی مبنی بر جدایی یا طلاق در دادگاه نزنید.و اعلام رضایت و شروع زندگی رو درخواست کنید.خیر هیچ اهرمی نیست . ولی زوجه میتواند در هر زمان که تصمیم بگیرد زوجه را طلاق دهد البته بعد از پرداخت تمام حق و حقوق زوجه.انشااله موفق باشید.