اگر شکایت خودم را پس بگیرم و چک های ایشان پاس نشود، چه می شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۷ #10712734

وقت بخیر، من در اداره کار از کارفرمای خودم بابت عدم پرداخت حقوق شکایت کردم و ایشان گفت من ۳ تا چک بهت میدم و باید بیای اداره کار و شکایتت رو پس بگیری. دوباره می توانم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت رضایت ممکن نیست...

در صورت رضایت میسر نیست

سلام وقت بخیر
در صورتیکه رضایت داده باشید نمیتوان دوباره اقدام کرد.

با سلام در صورت رضایت ممکن نیست

سلام
در صورت رضایت نمی توانید مجدد شکایت نمایید اما در صورت وصول نشدن چک ها می توانید از طریق چک اقدام نمایید

با سلام
در صورت رضایت دیگر نمیتوانید شکایت کنید

باسلام خیر در صورتیکه شما اعلام رضایت کنید چه نامی از چکها آورده شود چه عکس آن بازهم طرح دعوای بعدی امکانپذیر نیست