زوجه ضمن تمکین نکردن، شکایت ترک انفاق نموده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸۹ #10690817

با سلام
همسر اینجانب شکایت ترک انفاق علیه من طرح کرده است، در حالی که خودش در منزل حضور نداشته و تمکین نکرده تا نفقه اش تامین شود.
آیا بار اثباتی این امر به دوش من است؟
یا با توجه به شاکی بودن، ایشان خود باید ثابت کند تمکین کرده و نفقه نگرفته است؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی الزام به تمکین نمایید
بار اثبات بر عهده شماست

سلام وقت بخیر
شما می توانید با ثبت دادخواست الزام به تمکین اعلام نمایید که زوجه تمکین نداشته اند و مستحق دریافت نفقه نیستند، در صورتی که بدون اذن شما خارج شده اند و تمکین نداشته باشند می توانید حکم نشوز ایشون را بگیرید .

زمانی که همسرتان منزل را ترک کرد شما باید دعوای الزام به تمکین مطرح میکردید تا در صورت عدمک بازگشت ایشان ناشزه محسوب شده و نفقه اش قطع گردد با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضاایی میتوانید اقدام کنید

با سلام
شما بایددعوای تمکین مطرح و اثبات نمایید که هیچگونه تمکینی از طرف ایشان صورت نگرفته است

سلام
شما نیز متقابلا دعوای الزام به تمکین ر مطرح نمایید.
در صورتی که ثابت نمایید بدون اذن شما از منزل خارج شده اند ناشزه محسوب شده و مستحق نفقه دوران ناشزگی نخواهند بود.