شکایت از کلاهبردار چگونه است؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۳۳۳ #10647975

با سلام.
پول به حساب یه نفر واریز شده و کسی که شماره رو داده کلاهبردار بوده

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونی قضایی اقدام به طرح دعوا نمایید

باسلام.نیازبه بررسی دارد

برای کلاهبرداری سونیت و ب کاربردن ابزار متقلبانه جهت حیله و فریب نیاز هست میبایست توضیحات بیشتری ارائه شود تا امکان اظهارنظر دقیقتر در این موضوع وجود داشته باشد

درود نیاز به توضیحات بیشتراست

سلام.نیاز به بررسی بیشتر است.....

درود
نیاز به بررسی بیشتر دارد.

سلام وقت بخیر
از طریق دفاتر خدمات الکترونی قضایی اقدام به طرح دعوا نمایید و ادله های خود در این خصوص را نیز ارائه نمایید.