حق ملاقات چند ساعت در هفته هست و به چه صورت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۴ #10619315

سلام شبتون بخیر با سپاسگذاری از پاسخ قبلی سوالی که برای من مطرح است این که در قرارداد حضانت با اینکه برای دیدن فرزند از جانب پدر شرطی گذاشته نشده مسلما خود قانون حقی برای پدر قایل هست میخواستم بدونم این حق چند ساعت در هفته هست و به چه صورت پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به سن فرزند متغیر است ولی معمولا از چند ساعت در هفته تا نهایتا دو روز در پایان هر هفته متغیر است

مدت ملاقات بستگی به توافق فی ما بین پدرومادر دارد اما اگر پدرومادر موافق باشند دادگاه زمان ملاقات را بر اساس سن فرزند ونیازهای او ساعات مشخصی در اخر هفته ها و معمولا هفته ای دوبار معین می نماید.

باسلام
 در صورتی که اختلافی درخصوص ملاقات فرزند بین طرفین باشد دادگاه زمان و مکان ملاقات را بر اساس شرایط و مصالح کودک تعیین می کند که ممکن است یک الی دو بار در آخر هفته و در ساعات بخصوصی باشد.

حق ملاقات بسته به سن فرزند متفاوت خواهد بود و از ملاقات ۲ ساعت در هر هفته تا یک یا دو روز آخر هفته میتواند بنظر دادگاه یا توافق طرفین اعمال شود

برابر توافق والدین این لذا از دوسه ساعت تایکی دو روز متغییر است .