میتوانم پرونده ای که در اجرای احکام باز هست کنار بگذارم و یک شکایت دیگه ای مطرح کنم در دادسرا؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۹ #10617769

سلام
سال ۹۶ به صورت توافقی از همسر سابقم جدا شدم در دفتر خانه یک قبض قضایی امضا کردن که یکجا بعد از ۳ ماه از تارخ طلاق مهریه ام را پرداخت میکنن اما الان چهار سال گذشته و نه قانون برای من کاری کرده نه طرفم در صدده پرداخت هست . آیا من میتوانم پرونده ای که ور اجرای احکام باز هست کنار بزارم و یک شکایت دیگه ای با این قبض قضایی مطرح کنم در دادسرا؟ با سپاس از پاسخ شما

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پرونده قضایی شما مربوط به طلاق باشد بله ولی درغیر این صورت بااون قبضی می توانید دادخواست دهید

درود بر شما، توصیه می‌شود به استناد همین قبض، که حکایت از عدم پرداخت دارد، در خصوص مطالبه مهریه خود اقدام نمایید.

با سلام شما میتوانید بابت قبض های مذکور علیه همسر سابق اقدام به دادخواست حقوقی نمایید و موضوع فاقد جنبه کیفری است.

سلام
شما میتوانید با توجه به همان قبض دریافتی از همسرتان جهت دریافت مهریه اقدام کنید

درود
می توانید برای مهریه اقدام کنید و اگر مهریه را ابرا نکرده اید مطالبه نمایید.

با درود موضوع جنبه کیفری ندارد، اگر توافقات در اجرای احکام شده و به مرحله اجرا گذاشته نمی‌شود می‌بایست مطابق همان گزارش اصلاحی اقدام گردد و یا مجدد دادخواست دهید.

شما باید برای پرداخت مهریه اقدام نمایید. همان قبض دلالت بر عدم پرداخت ایشان و طلب شما نسبت به مهریه دارد.