آیا زوجه از سهم الارث همسرش برای مطالبه مهریه می تواند اقدام کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۲ #106008

با سلام پدرم فوت شده اند و سند خانه به نام ایشان میباشد، در حال حاضر مادر و برادرم در آن خانه سکونت دارند. چون برادرم به غیر از همین ارث خانه پدری مال و اموال دیگری از خود ندارد. همسرش خانه پدریمان را به عنوان مهریه به اجرا گذاشته. حالا که مادر و برادرم به غیر از این خانه مال و سرپناه دیگری ندارند آیا همسرش از این خانه ارثی میتواند مهرش را بگیرد؟
درضمن ارزش این خانه با توجه به متراژ ۳۸ متر حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون است.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان توقیف سهم الارث وجود دارد مگر اینکه برادر شما به صورت دیگری با همسرش توافق نماید

سلام بله همسر برادرتان می تواند بابت مطالبه مهریه اش، سهم الارث شوهرش را توقیف کند.