تهدید به پخش عکس و فیلم قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۴ #106004

سلام. من به مدت ٢سال با اقایی دوست بودم و ایشون قول ازدواج و این چیزها داده بودن .متاسفانه رابطه داشتیم این مدت و از این رابطه ها عکس و فیلم هم داره... چند روز پیش متوجه شدم که ایشون متاهل هستن و این مدت همه چیز دروغ بوده... الان از همه جا بلاک هست ولی من میخوام بدونم اگر قصد داشته باشه باتهدید منو برگردونه میتونم شکایت کنم؟ مجازات احتمالی چی هست؟؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اگر مدارکی دال بر تهدید داشته باشیدقابل پیگیری می باشد ولی ایشون هم ممکن هست پیام ها و فیلم ها و مدارکی که با هم رابطه داشتید رو داشته باشد و ایشون هم شکایتی برعلیه شما انجام دهد که درصورت اثبات احتمال مجازات برای هردو نفر می باشد .