اگر زوج در پرونده ی مهریه وکیل بگیرد آیا با اعسارش موافقت می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۲ #106000

سلام وقت بخیر پرونده ی مهریه بنده در دادگاه تجدیدنظره و فعلا رای صادر نشده همسرم دادخواست اعسار نداده علاوه بر مهریه شکایت نفقه معوقه و ترک انفاق و مسکن مستقل هم کردم که همگی در جریان رسیدگی هستن
یک خودرو ۲۰۶ مدل ۹۷ از همسرم بابت مهریم توقیف کردم گردش حساب مالی سال گذشتشون بالغ بر ۲۰۰ میلیون هست الان وکیلشون تماس گرفتن که بیا دفترم و توافقی مهرتو ببخش طلاق بگیرید بنده هم قبول نکردم.
باتوجه به عرایض بنده و اینکه ایشون وکیل گرفتن و خودروشون توقیفه و گردش مالی بالایی داشتن آیا اعسارشون قبول میشه؟
همسرم ادعا کردن که کارگر و مسافرکشن ولی در اصل عکاس و فیلمبردار و فروشنده کیف و کفش هستن ممنون میشم جوابمو بدید

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بررسی درخواست اعسار با قاضی می باشد همسر شمامدارک و شواهد را ارائه می دهد و براساس آن قاضی درمورد اعسار ایشان تصمیم گیری می نماید.