سوء استفاده از نام و امضا من در مدارک شرکت چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۰ #105969

پانزده سال پیش قبل از خروج از ایران به رئیس هیئت مدیره وکالت دادم که بدون حضور من نام من از شرکت خارج شود و من دیگر عضو هیت مدیره و یا سهامدار شرکت نباشم.
الان متوجه شدم که در این سالها ، امضاء من "از طرف" امضاء شده و من جزو هیات مدیره هستم و سهام مرا از۰۹٪؜ به ۰٪؜ به طور رسمی تقلیل داده اند . و الان بدهی ۵۹۹میلیون به اداره مالیات دارند . حسابهای شخصی انها از طرف اداره مالیات مسدود شده وغیره و ذالک. اولا چه مشکلاتی متوجه من خواهد بود، منتظر چه پیامدی باشم؟ دوما چگونه ثابت کنم که من از همه چیز و جعل امضاء بی خبر بوده ام ؟ ثالثا ارزش شکایت را داره؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
میتوانید بدلیل جعل امضا از ایشان شکایت نمایید .