کفالت مادر مریض برای خدمت سربازی را چگونه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷,۳۳۵ #105959

سلام خسته نباشید من ۲۴سالمه و پدرم ۶ ماه هست که فوت شده مادرم مریضه سرطان داره من یک برادر کوچکتر دارم که بالا۱۸سال هست .سالمه اما شرایط نگه داری از مادرم رو نداره و میخواد بره خدمت سربازی میخواستم بدونم من میتونم برای معافیت کفالت دائم اقدام کنم ممنون میشم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ،
متاسفانه کفالت مشمول شما نمیشود .

متاسفانه باتوجه ب شرایط مذکور در متن سوال و باتوجه ب شرایط پیش بینی شده در قانون میبایست گفت ک شما مشمول معافیت کفالت نخواهید شد

کفالت‌ مادر بدون داشتن شوهر به دلیل فوت باید شما اولا غیبت نداشته باشید ثانیا به سن کفالت رسیده باشد و تنها فرزند بالای هجده سال باشید شما با توجه به توضیحات شرایط کفالت مادر ندارید

درود
متاسفانه به شما تعلق نخواهد گرفت .

باسلام باتوجه به اینکه شمایک برادردیگرداریدمعافیت کفالت به نظرشامل شمانمیگردد

به سازمان نظام وظیفه محل مراجعه و صادقانه خواسته خود را مطرح تا بصورت قانونی به شما مشاوره داده شود‌.

باسلام
وقت شما بخیر،شخص متقاضی معافیت کفالت در صورتی می تواند از این نوع معافیت استفاده کند که اولا فاقد غیبت باشددوما برادر تنی بالای ۱۸سال نداشته باشد باعنایت به این که شمادارای برادر بالای سن۱۸ سال می باشید علی هذا نمی توانید از معافیت کفالت استفاده کنید مگر آن که از طریق شورای پزشکی عدم توانایی برادرتان را درنگهداری از مادرتان به اثبات برسانید.