تمکین در دوران عقد چقدر زمان خواهد برد که نتیجه بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۲۱۰ #105874

درود بر شما
در دوران عقد هستم و همسرم باکره هستند،مهریه خانمم را کامل پرداخت کردم قبل از جاری شدن عقد،هرماه هم مبلغی را بعنوان ماهیانه(نفقه)به حساب شخصیشون واریز کردم،منزلم با تجهیزات کامل و در خور، آماده پذیرش ایشان هست ،با ایشان هیچ مشکلی ندارم ولی خانوادش گفتند تا عروسی نگیری اجازه نمیدیم که زندگی مشترکتون شروع بشه و من نمیخوام جشن عروسی برگذار کنم خواستم ببینم میتونم اظهار نامه تمکین و بدنبالش در خواست الزام به تمکین بدم برای ایشان؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ماده ۱۱۰۲ قانون مدنی صراحت دارد که وقوع صحت نکاح باعث روابط زوجیت بین زن و مرد خواهد شد و نتیجتا حقوق و تکالیفی که آنان در برابر هم دارند. یکی از حقوق موصوف پرداخت نفقه در عقد دائم از سوی مرد و نیز تمکین زوجه از همسر خود خواهد بود. البته چنانچه زوجه ادای وظایف زناشویی را منوط به پرداخت مهریه کند این موضوع از سوی زوج باید عملی شود. چنانچه شرایطی از جمله برگزاری مراسم عروسی و داشتن خانه مستقل و .... از سوی زوجه پیشتر مطرح شده باشد و مورد پذیرش زوج واقع شده باشد این شرایط باید مهیا گردد. در غیر اینصورت می توانید چنانچه شرایط شروع یک زندگی مستقل را دارید می توانید با ارسال اظهار نامه یا دادخواست الزام به تمکین داشته باشید.

دادخواست الزام به تمکین به طرفیت ایشان تنظیم کنید.

چون زوجه باکره است .‌تقاضای تمکین نمی توانید انجام دهید

بله میتوانید دادخواست الزام به تمکین به طرفیت ایشان تنظیم کنید.