رابطه ای که ۳۸ روز ازش بگذرد قابل تشخیص است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۷۷۲ #105855

سلام وقت بخیر من در شرف طلاق هستم و ۱ هفته پیش رابطه جنسی با فرد غیر همسرم داشتم اگر ۳۸ روز بعد از رابطه، که وقت دادگاهمون هست همسرم ادعا کند که من معاینه شوم آیا توسط پزشک قانونی قابل تشخیص است؟، خواهش میکنم زود جواب بدین ممنونم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا : اینکه شوهر ازدادگاه تقاضا کند که شما معاینه شوید ، اصولا دادگاه قبول نمی کند
ثانیا : یکماه بعدازرابطه قابل تشخیص نیست .

اینکه با چه کسی رابطه نزدیکی داشته اید مشخص نخواهد شد ولی ممکن است مشخص شود که آیا در کل رابطه نزدیکی داشته اید یا خیر.