آیا من هم از ارث سهم میبرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۲۰ #10584527

سلام من پسرم الان ۲۰ سالمه وقتی کوچیک بودم مادر و پدرم از هم جدا شدن ازدواجشون ثبت نشده ولی طلاقشون ثبت شده من با مادرم زندگی میکنم آیا من هم از ارث سهم میبرم؟ و آیا پدرم میتونه بخاطر فشار خانوادش منو از ارث محروم کنه؟ممنونم از شما

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان محرومیت از ارث وجود ندارد ، فقط متوفی نسیت به یک سوم از دارایی خود ، میتواند تصمیمی خارج از سهم الارث هر کدام از ورثه بگیرد

سلام
شما هم از پدر و هم از مادر ارث می برید
امکان محروم کردن از ارث وجود ندارد

با درود کسی را نمی‌توان از ارث محروم کرد

سلام
محروم کردن از ارث معنا ندارد مگر قبل از فوت اموال خود را منتقل نمایند

با سلام
اگر شما شناسنامه دارید که در آن نام پدر درج شده از پدر ارث میبرید
و پدر نمیتواند شما را از ارث محروم نماید .

سلام پدر نمی توانند شما را از ارث محروم کنند و جزء ورثه خواهید بود

شما فرزند پدر هستید لذا ارث خواهید برد و پدر تحت هیچ شرایطی نمیتواند که فرزند را از ارث محروم نماید مگر اینکه اموال خود را زمان حیات خود انتقال دهد