اثبات رابطه نامشروع موجب مجازات خواهرم خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۷۴ #105809

سلام
شخصی با خواهر من به اصطلاح سک.س چت میکرد
منم فهمیدم و اون مرد رو تهدید کردم از طریق ایمیل
ایا میتونم پیگیری کنم و اون مرد رو مجازات کنم؟
یا پای خواهر من هم گیر خواهد بود این وسط ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . در رابطه نامشروع اگر جرم ثابت شود هر دو طرف مجازات می شوند . ضمن این که تهدیدی که شما کرده اید نیز برای طرف این حق را ایجاد می کند که از شما شکایت کند .

در صورت شکایت و اثبات خواهر شما هم مجازات خواهد شد.
البته نباید تهدید کنید چرا که تهدید خود جرم است و مجازات دارد.

با سلام هر دو نفر مجازات میشوند

اگر اون مردراتهدیدکنید مجازات میشوید
ازطرفی خواهرشماهم مرتکب جرم شده

اگر رابطه نامشروعی بوده باشد هم خواهر شما مجازات خواهد شد و هم پسر. لذا در صورت داشتن مدارک میتوانید شکایت کنید.