پدر دختر بعد از سن قانونی با فرار از خانه میتواند پرینت خط و عابربانکرا بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۸۳۳ #105791

دختری20ساله هستم که از طرف پدر به اجبار از دانشگاه خارج شدم و در خانه زندانیم اگر از خانه پدری فرار کنم و مستقل زندگی کنم دادگاه میتواند به پدرم اجازه گرفتن پرینت خط و حساب بانکیم را بدهد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا شما می توانیدمستقل زندگی کنید . دیگرنیازی به فرار یا پرینت خط شما نیست

خیر با وجود اینکه به سن قانونی رسیده اید لذا ایشان نمیتوانند مانع شما شوند و میتوانید به صورت مستقل زندگی کنید.