مهریه بدون درخواست طلاق قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۷۹۸ #105723

اگر همسر من بدون اینکه بخواهد از من طلاق بگیرد، مهریه اش را که 110 سکه است مطالبه نماید، و من توان پرداخت و حتی اعسار را هم نداشته باشم، با وجود پا برجا بودن زندگی مشترک، من با مجازات حبس روبرو میشوم؟
اگر اینچنین است آنوقت تکلیف فرزندان، و زندگی مشترک چه میشود و اگر من 6 ماه یا بیشتر در زندان بمانم آیا زن من میتواند تقاضای طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه بنماید؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
در صورت عدم پرداخت مهریه و تقاضای زوجه ، زوج حبس خواهد شد و در صورت طرح دعوی مطالبه نفقه و عدم پرداخت نفقه از ناحیه زوج ، با توجه به شروط ضمن عقد در خصوص عدم پرداخت نفقه زوجه از ناحیه زوج و با توجه به عسر و حرج زوجه ، زوجه می تواند نسبت به طرح دعوی طلاق و اثبات عسر و حرج می تواند خود را مطلقه نماید.

در صورتی که قادر به پرداخت مهریه حتی به صورت اعسار نباشید میتوانید با توجه به قیمت کنونی سکه درخواست تعدیل نمایید و دادگاه به این درخواست رسیدگی مینماید و میزان تقسیط سکه ها را بیشتر میکند ضمنا با بخش نامه جدید هیچ کس بخاطر مهریه زندانی نمیشود

توان پرداخت ، پیش پرداخت اعسار را نداشته باشید به زندان می روید
فرزند نزدهمسرتان و زندگی‌ شما پابرجاست .‌
تقاصای طلاق می تواند

بله میتوانند برای مطالبه مهریه اقدام کنند لذا اگر پرداخت نکنید میتوانند برای جلب شما اقدام کنند. لذا در صورت عدم پرداخت نفقه به میزان 6 ماه حق طلاق خواهند داشت.